За нас
АГЕНЦИЯ „ВИТОША ЕСТЕЙТ” - ПРОФИСИОНАЛЕН ПОСРЕДНИК И КОНСУЛТАНТ ПРИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, е основана през 2006 година. В нея работят доказали се през годините профисионалисти в бизнеса с недвижими имоти, като през цялото това време до днес, се стремим нашите клиенти да бъдат качествено обслужени и да остават доволни от свършената работа. АГЕНЦИЯТА е специализирана в бизнеса с жилищни имоти, къщи и парцели за покупко-продажба, отдаване под наем или наемане на такива. Всеки един имот, който предлагаме е предварително проучен и проверен относно собствеността и документите касаещи продажбата му, от наш консултант. Разполагаме с юристи, които могат да отговорят на всеки еди въпрос свързан с недвижимата собственост, както и работим с подбрани и доказани НОТАРИУСИ в гр. София. Нашите консултанти са отлично подготвени и следят непрекъснато за измененията в законите и документите необходими за реализирането на успешната сделка.

Предлагаме и пълно съдействие при ипотечно кредитиране, като АГЕНЦИЯТА има сключени договори за съвместна дейност със водещите и атрактивни банки на територията на страната. АГЕНЦИЯ „ВИТОША ЕСТЕЙТ” има изградена мрежа от партньори, като оценителска агенция „АМРИТА”, с която работят всички банки при издаване на пазарна оценка, от независим оценител на недвижим имот, необходима за отпускането на ипотечен кредит, „МАРИЦА ЛОГИСТИК СЪРВИСИС” ЕООД лидер при отдаването под наем на строителна техника, логистика, кранове и др., „НИДЕЯ” ЕООД профисионалисти в сфертата на изработка и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограми, интериорни врати и др., „ВЕЛИКОВ ДИЗАЙН СТУДИО„ профисионалисти при изработване на интериорен дизайн. При нужда на наш клиент се изготвя специална оферта с отстъпка в цената.

Ние можем гордо да заявим, че разполагаме с голям брой доволни клинети, които ни се довериха през годините, както физически така и юредически лица, стоителни фирми и др. Днес те са спокойни, че реализирането на тяхната сделка е приключена успешно, като ни препоръчват на своите близки и приятели. Ние държим на откритите отношения и пълна прозрачност във всеки един момент от процесите при сключването на сделките, като отлично знаем, че информацията за клиента създава доверие, а доверието заключва сделки.

За да се ни се доверите и Вие, направете една безплатна консултация с наш консултант, за вашия имотен казус. Сключването на Вашата успешна сделка за нас е приоритет, ние държим клиентите ни да остават доволни и да ни препоръчват.