Услуги
За наемодателя
Ние Ви съветваме, за да бъдете по-качествено обслужени, да спестите време и да постигнете целта си, да сключите договор за ексклозивни права с нашата агенция, като участвате по програма за „ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ” и спестите до 50 % от дължимата комисионна.

Първата стъпка е да се свържите с наш консултант и да направите една безплатна консултация относно етапите при сключването на Вашата успешна сделка. Консултантите в агенция „ВИТОША ЕСТЕЙТ” ежедневно следят пазара на имоти и закоините и измененията към тях. Те са отлично подготвени и могат да Ви насочат правилно във вашата ситуация, за ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ на имот, като се стремим да постигнем най-добрата цена при възможно най-кратки срокове.
При сключване на договор за ексклозивни права, изключвате варианта имота Ви да попадне в недобросъвестни лица и ще си гарантирате пълна защита на интересите. При сключването на договор за ексклозивни права, можете да предоставите на агенцията и ключ от имота за провеждане на огледи, без да е необходимо Вашето присъствие.

Втората стъпка: след като регистрирате вашето желание за отдаване на имот под наем, консултанта който ще се ангажира с Вашата заявка, ще направи един предварителен оглед на Вашия имот в удобно за Вас време. На този оглед консултанта ще се запознае реално с това, което ще предлага. Той ще направи снимки подходящи за една добра реклама. Нашият консултант ще Ви уведоми за полужителните и отрицателните черти на имота, ще изготви реална оферта за наем, а Вие ще прецените на каква цена да стартира предлагането на имота.

Третата стъпка: След направения предварителен оглед консултантът Ви изготвя оферта, която агенцията ще ракламира за своя сметка, във всички възможни интернет сайтове и печатни издания, ще изработи и монтира рекламна табела, като по този начин ще получите огромна гарантирана публичност, а при необходимост ще предлага промяна в офертата с цел реализиране на сделката. В случей, че консултанта не разполага с ключ от имота, при интерес на потенциален наемател за оглед, той ще организира такъв, в подходящо за Вас време, като се съобрази изцяло с Вашите ангажименти и работа. Консултантите в агенция „ВИТОША ЕСТЕЙТ” са на разположение 7 дни в седмицата, без почивен ден.

Четвъртата стъпка: след постигане на съгласие с потенциален наемател, нашите юристи ще изготвят договор за наем, който ще бъде предварително съгласуван с Вас, а консултатът Ви ще направи всичко възможно, за да постигне максимално, желаните от Вас условия по сключването му.

Сключването на Вашата успешна сделка за нас е приоритет, ние държим клинтите ни да остават доволни и да ни препоръчват на своите приятели и роднини.