За нас

АГЕНЦИЯ „ВИТОША ЕСТЕЙТ” - ПРОФЕСИОНАЛЕН ПОСРЕДНИК И КОНСУЛТАНТ ПРИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, е основана през 2006 година. В нея работят доказали се през годините професионалисти в бизнеса с недвижими имоти, като през цялото това време до днес се стремим нашите клиенти да бъдат качествено обслужени и да остават доволни от свършената работа. АГЕНЦИЯТА е специализирана в бизнеса с жилищни имоти, къщи и парцели за покупко-продажба, отдаване под наем или наемане на такива.

Всеки един имот, който предлагаме е предварително проучен и проверен относно собствеността и документите касаещи продажбата му от наш консултант. Разполагаме с юристи, които могат да отговорят на всеки еди въпрос свързан с недвижимата собственост, както и работим с подбрани и доказани НОТАРИУСИ в гр. София. Нашите консултанти са отлично подготвени и следят непрекъснато за измененията в законите и документите необходими за реализирането на успешната сделка.

Предлагаме и пълно съдействие при ипотечно кредитиране, като АГЕНЦИЯТА има сключени договори за съвместна дейност със водещите и атрактивни банки на територията на страната.

АГЕНЦИЯ „ВИТОША ЕСТЕЙТ” има изградена мрежа от партньори, като адвокатски кантори, архитектурни студия, геодезически фирми, строителни компании, оценителски агенции, цех за производство и монтаж на дограми, фирми упражняващи строителен надзор, фирми занимаващи се с интериорен дизайн и др.

Ние можем гордо да заявим, че разполагаме с голям брой доволни клиенти, които ни се довериха през годините. Днес те са спокойни, че реализирането на тяхната сделка е приключена успешно, като ни препоръчват на своите близки и приятели.

Ние държим на откритите отношения и пълна прозрачност във всеки един момент от процесите при сключването на сделките, като отлично знаем, че информацията за клиента създава доверие, а доверието заключва сделки.

За да ни се доверите и Вие, направете една безплатна консултация с наш консултант за вашия имотен казус. Сключването на Вашата успешна сделка за нас е приоритет ние държим клиентите ни да остават доволни и да ни препоръчват.