Услуги
За наемателя

Първото нещо което трябва да направите е да се свържете с наш консултант и да подадете Вашата заявка за наемане на имот. За да може консултанта Ви да предложи най-подходящия за Вас имот ще трябва да отговорите на няколко въпроса, като бюджет за наемане на имот, вид, локация, срок за наемане и др.

Втората стъпка: е Вашият консултант да подбере и провери няколко имота отговарящи на Вашите критерии, като подробно Ви обясни параметрите на всяко едно предложение, а при възможност да изпрати оферта на електронната Ви поща.

Третата стъпка: е провеждането на огледи за, които Вие не заплащате нищо те са напълно безплатни. Ние знаем, че времето е много ценно и важно в забързаното ежедневие в наши дни и ще се опитаме максимално да се съобразим с Вашите ангажименти и работа, като организираме огледите в желаното за Вас време. Нашите консултанти са на разположение 7 дни в седмицата, без почивен ден! По време на огледите с Вас ще бъде и консултанта Ви, като той ще може да отговори на всички Ваши въпроси възникнали по-врем на целия този процес. В случай, че не Ви харесат първоначалните предложения за наемане на имот, консултантът се ангажира да Ви държи в течение на новопостъпили оферти подходящи за Вас.

Последна стъпка след намирането на подходящия имот е сключването на договор за наем, който в повечето случаи е в срок от една година. Този договор ще бъде подготвен от нас, като предварително ще бъде обсъден с Вас и ще Ви се отговори на всеки един въпрос относно клаузите на договора. Консултант ще направи всичко възможно за да договори всички Ваши условия.
За сключването на успешната сделка нашите консултанти винаги проверяват документите свързани със собствеността на дадения имот, като Ви гарантират, че сключвате договора със собственика съгласно изготвената предварителна проверка по документи на имота. По този начин Вие получавате имот в който можете да се нанесете и използвате спокойно през следващите дни.

Нашите консултанти са отлично подготвени и следят непрекъснато за измененията в законите и документите необходими за реализирането на сделката.

Сключването на Вашата успешна сделка за нас е приоритет, ние държим клиентите ни да остават доволни и да ни препоръчват на своите приятели и роднини.