Услуги
За купувача
Ние Ви съветваме, за да бъдете по-качествено обслужени, да спестите време и да постигнете целта си, да сключите договор за ексклузивни права с нашата агенция, като участвате по програма за „ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ” и спестите до 50 % от дължимата комисионна.

Първото нещо, което трябва да направите е да се свържете с наш консултант и да направите една безплатна консултация относно етапите при сключването на Вашата успешна сделка, за желания от Вас имот. Консултантите в агенция „ВИТОША ЕСТЕЙТ” ежедневно следят пазара на имоти, те са отлично подготвени и могат да ви насочат правилно във вашата ситуация, като Ви ориентират кое за Вас е най-подходящо и каква сделка можете да сключите.
Най-важната част при покупка е осигуряване и определяне на бюджет, ако не разполагате с пълния размер на необходимата сума, ние ще Ви свържем с водещите банки за една консултация, която ще е от ключово значение за реализиране на сделка. Съветваме Ви да не предприемате, каквото и да било, преди да осигурите необходимия бюджет. Ако ни се доверите и прецените, че искате да намерим и проучим имот отговарящ на Вашите изисквания и сключите перфектната и сигурна сделка, ние ще подготвим договор за посредничество, който ще съгласуваме с Вас, а в него ще опишем правата и задълженията ни. По този начин както Вие така и ние изразяваме сериозните си намерения за работа.

Втората стъпка: след като регистрирате вашето желание за покупка на имот изразено чрез подписването на договор за посредничество консултанта, който ще се ангажира с Вашата заявка ще подбере и проучи всеки един от имотите отговарящи на вашите изисквания. По този начин ще Ви спестим огромното време за търсене в интернет, безсмислени разговори, огледи на непродаваеми и нефункционални имоти, предлагани от НЕпрофесионалисти в бранша и др. Нашият консултант предварително ще Ви уведоми за положителните и отрицателните черти на подбраните вече имоти и при възможност ще ги изпрати на електронната Ви поща за да ги разгледате подробно.

Третата стъпка: След одобрените от Вас предложения консултантът Ви ще организира огледи в подходящо за Вас време, като се съобрази изцяло с Вашите ангажименти и работа. Консултантите в агенция „ВИТОША ЕСТЕЙТ” са на разположение 7 дни в седмицата без почивен ден. По време на огледите с Вас ще бъде и консултанта Ви, като той ще може да отговори на всички Ваши въпроси възникнали по-врем на целия този процес . За провеждането на огледите се изготвя протокол за оглед с който страните ще удостоверят провеждането му. Консултантът Ви ще следи ежедневно пазара на имоти и при постъпване на нов имот подходящ за Вас ще бъдете уведомени.

Четвъртата стъпка: след намиране на имота, който искате да купите наши юристи ще проверят всичко необходимо свързано със собствеността на имота и реализирането на една успешна нотариална сделка. Ние ще изготвим предварителен договор, който ще бъде предварително съгласуван с Вас, а консултантът Ви ще направи всичко възможно за да постигне максимално желаните от Вас условия по сключването му.

Пета последна стъпка е подписването на нотариален акт. След като вече сте подписали предварителен договор за покупко-продажба, консултантът Ви се ангажира да спомага за набавянето на всички необходими документи за нотариалното изповядване на сделката изискуеми от Нотариус или банка в определените срокове. АГЕНЦИЯ „ВИТОША ЕСТЕЙТ” работи само с подбрани и проучени Нотариуси с добра репутация в гр. София. Нашите консултанти са отлично подготвени и следят непрекъснато за измененията в законите и документите необходими за реализирането на сделката.

Сключването на Вашата успешна сделка за нас е приоритет, ние държим клиентите ни да остават доволни и да ни препоръчват на своите приятели и роднини.